fbpx Skip to content

1. Договори вид на превод и цена

Услуги

Превод на секаков вид документација од англиски на македонски јазик и обратно

Судски преводи

Превод на секаков вид документација од англиски на македонски јазик и обратно
Превод на семинарски работи, дипломски работи, магистерски трудови, есеи и други видови книжевни преводи

Книжевни преводи

Превод на семинарски работи, дипломски работи, магистерски трудови, есеи и други видови книжевни преводи

Искуства

За нас

Дипломиран филолог по англиски јазик и книжевност и овластен судски преведувач од англиски на македонски јазик и обратно

Катерина Петреска Михајлова

Дипломиран филолог по англиски јазик и книжевност и овластен судски преведувач од англиски на македонски јазик и обратно

Повеќегодишно искуство со преводи од англиски на македонски јазик и обратно, со преводи секогаш завршени во рамките на договорениот рок и со високо ниво на професионалност и стручност.

Имате прашања?

Контактирајте нѐ преку контакт формата

или на тел: +389 70 904 093

Име
Е-пошта
Наслов *
Порака *